BröllopspysselFör stunden håller jag på att tillverka en liten bröllopspärm med en liten romantisk touch. Det ska naturligtvis handla om mig och J och vår tid tillsammans (det vore ju fantastiskt opassande om jag gjorde en pärm om någon annan gammal pojkvän).

 För att hitta lite spännande bilder sedan livet innan så fick jag gräva i det stora arkivet. Arkiv och arkiv, det är en klädd skolåda som innehåller foton och brev från vänner från förr. Det tog sin tid vill jag lova! Efter att ha läst alla dessa gamla kärleksbrev och glada vykort efter vänner som utropad sin saknad efter mig så var jag full till toppen av lycka och även om jag ofta känner mig älskad så var detta en riktigt bra kväll då jag kände mig mycket betydelsefull i världen!

Jag ska nog kontakta dem som skrivit alla dessa vackra brev så ska jag skicka en kopia på deras brev, det är ju som ett utdrag ur en dagbok man skrev för 14 år sedan! Fantastiskt roligt!

Nåja, efter en himla massa läsande och tåraskvättande så hittade jag två foton på mig och J där vi var i samma ålder och då vi intet ont anande var på väg att resa mot varandra (oh my god, att jag bara kan skriva så). 4 år efter dessa bilder togs så träffades vi första gången, ett år efter det blev vi tillsammans, 4 månader senare blev vi med barn (schhhhh!!) Och nu, 9 år senare så gifter vi oss! Med varandra dessutom! Lite i omvänd ordning mot vad det kristna kyrkan kanske skulle förespråka, men som tur är så bryr vi oss inte om det alls, hoppas bara prällen inte ska jobba på att få oss att känna ett riktigt dåligt samvete och gör så att vi sedan, mot vår vilja, spelar förvånade på bröllopsnatten...

Men titta på dessa söta små ungdomar, visst är vi fina...

En punkare och en liten bohem... (bra låtmateria? Hint,hint)


Och så nu:Kommentarer
Postat av: Angelica

Naaaw va söta ni var hihi, skulle aldrig kunnat tänka mig J i tuppkam men nu vet jag hur det ser ut haha.Albumet ser riktigt fint ut!

Du vet hur man pysslar du.kram

2009-02-09 @ 14:55:17
URL: http://blogg.aftonbladet.se/4879
Postat av: Ida

Hihi!! Jaa det är ju inte vad vi präster host brukar förespråka.. :p Jag har ett litet minne av en kompis som satt med min nyfödda son i famnen och sa: " meeen barn, de är ju heeeelt schjuuuukt!!!!" om och om igen.. och sen visar de sig att kompisen i den stunden (ovetandes) var gravid själv.. HIHI!!Vet du vem de var? =)BTW han var ju riktigt gullig i tuppkam! =)

2009-02-09 @ 20:57:38
URL: http://morgonzombie.blogg.se/
Postat av: AM

Åh, vad fint! Fortsätt pyssla och njuta, kram!

2009-02-10 @ 07:17:45
Postat av: mammakarin

Fina kort, ni är jättesöta. Kram

2009-02-11 @ 19:42:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0