Det handlar om dej(t)!


 


 

 

Dating. Det måste ju vara ett av guds tio missar. Jag har personligen aldrig själv sysslat med denna gräsliga företeelse. Däremot har jag fått ta del av den på nära håll då diverse vänstackare lidit sig igenom det första generande mötet, plumpa kommentarer, det första urskuldande sexet och de taffliga samtalen om föredettingars futtigheter.

 

Varför i hela friden kunde inte vår skapare göra det lite lättare för oss, istället för att lämna det helt i vårt eget ansvar? Ett ansvar som resulterar parningslekar så som speed dating, singelresor, paradis Hotel, datande i becksvart mörker och missförstådda fylleragg som slutar med fängelsedomar!? Vi är förlorade!

 

Det är väl en jävla tur egentligen att en del av oss människor lyckas gå igenom denna första, vansinnigt obekväma situation för att gå vidare till att klyva den värsta sociala isen genom ett samlag så att det blir några barn gjorda överhuvudtaget. Men inte applåderar vi dessa tappra varelser som verkligen lyckas med sina tafatta raggningsförsök särkilt mycket ändå, nej nu kan man ju slippa hela tillställningen genom att åka till närmsta, spermaliberala land för att bli gravid utan att behöva fulfnittra, gömma magen med tröjan eller låtsasgilla några nya svärföräldrar överhuvudtaget!

 

Vi är ju så solklart orutinerade på detta med romantisk uppvaktning och dating, varför söker vi inte lite skaparanda bland djurlivet? I Borneo har till exempel naturforskarna nyligen upptäckt en typ av snigel som helt enkelt avfyrar harpunliknande spjut mot sin partner för att underlätta kärleksakten… Nja, kanske inte är den ultimata lösningen, men det är i alla fall tydligt och kan knappast skapa pinsamma missförstånd gällande flirtar som istället slutar som sexuella trakasserier.  Eller varför inte göra så som en typ av getter gör. Kissar sig själv på huvudet för att attrahera på sin partner? Då har vi åtminstone en strategi! Kanske kan vi komma överens om att vi gör som fjärilarna, att vi kvinnor ställer oss fladdrar med vingarna/armarna för att sprida vår doft och så fattar ni grabbar piken och hoppar på? Eller kanske bönsyrsan, hon blir så till tig i trasorna att hon äter upp huvudet på gubben, varpå dödsryckningarna resulterar i en juckande sexgalning med tillfredsställande juckningar som hon alltså nöjer sig med. Kanske inte sås bra för jämställdheten då…

 

 

Men någonting måste viväl hitta på, så här bökigt kan vi ju bara inte längre ha det! Vi kommer sakta men säkert att avbefolkas i takt med att vi kvinnor vaknar upp ur vår fåfänga koma och ställer högre krav på er grabbar än att ni ska kunna texten till ”alla som inte dansar är våldtäktsmän” samt ha minst en tribal- tatuering.

 

Jag uppmanare härmed er alla singlar att ta lärdom av djuren för att vi människor ska kunna leva vidare!

 

Själv värmer jag upp armarna, laddar harpunen, fyller blåsan med vatten, borstar tänderna för att sedan åka hem och uppvakta min man!


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Varför känns det som om du skriver om mig tro??!! :) Du härliga människa!

2010-04-27 @ 12:37:50
Postat av: Iris

Häftig blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-11 @ 06:57:58
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0