Frallan - Mitt tecknade liv

Serier, några kåserier och lite övriga betraktelser.

Det handlar om dej(t)!

 

 

Dejtande. Det måste ju vara ett av guds tio missar. Jag har personligen aldrig själv sysslat med denna gräsliga företeelse. Däremot har jag fått ta del av den på nära håll då diverse vänstackare lidit sig igenom det första generande mötet, plumpa kommentarer, det första urskuldande sexet och de taffliga samtalen om föredettingars futtigheter.

Varför i hela friden kunde inte vår skapare göra det lite lättare för oss, istället för att lämna det helt i vårt eget ansvar? Ett ansvar som resulterar parningslekar så som speed dating, singelresor, paradise Hotel, dejter i becksvart mörker och missförstådda fylleragg som slutar med fängelsedomar!? Vi är förlorade!

Det är väl en jävla tur egentligen att en del av oss människor lyckas gå igenom denna första, vansinnigt obekväma situation och  klyva den värsta sociala isen och lyckas genomföra ett samlag så att det blir några barn gjorda här överhuvudtaget. Men inte applåderar vi dessa tappra varelser som verkligen lyckas med sina tafatta raggningsförsök särkilt mycket ändå. Nej nu för tiden kan man ju istället slippa hela tillställningen genom att åka till närmsta, spermaliberala land för att bli gravid utan att behöva fulfnittra, gömma magen med tröjan eller låtsasgilla några nya svärföräldrar överhuvudtaget!

Vi är ju så solklart orutinerade på detta med romantisk uppvaktning och dejting, varför söker vi inte lite inspiration bland djuren?

I Borneo har till exempel naturforskarna nyligen upptäckt en typ av snigel som helt enkelt avfyrar harpunliknande spjut mot sin partner för att underlätta kärleksakten… Nja, kanske inte är den ultimata lösningen, men det är i alla fall tydligt och kan knappast skapa pinsamma missförstånd gällande flirtar som istället slutar som sexuella trakasserier. 

Eller varför inte göra så som en typ av getter gör. Kissar sig själva på huvudet för att attrahera sin partner? Då har vi åtminstone en strategi!

Kanske kan vi komma överens om att vi gör som fjärilarna, att vi kvinnor ställer oss och fladdrar med vingarna/armarna för att sprida vår doft och så fattar ni grabbar piken och hoppar på?

Eller kanske bönsyrsan, hon blir så till sig i trasorna att hon helt enkelt äter upp huvudet på gubben, varpå dödsryckningarna resulterar i tillfredsställande juckningar som hon alltså nöjer sig med. Kanske inte sås bra för jämställdheten då men…

Någonting måste v iväl ändå hitta på, så här bökigt kan vi ju bara inte ha det längre! Vi kommer sakta men säkert att avbefolkas i takt med att vi kvinnor vaknar upp ur vår koma och ställer allt högre krav på er grabbar än att ni ska kunna texten till ”alla som inte dansar är våldtäktsmän” samt ha minst en tribaltatuering.

Jag uppmanare härmed er alla singlar att ta lärdom av djuren för att vi människor ska kunna leva vidare!

Själv värmer jag upp armarna, laddar harpunen, fyller blåsan med vatten, borstar tänderna för att sedan åka hem och uppvakta min man!

Taggar: sex, dejting, flirt, parning, djuronatuå;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Rebecka
skriven :

Varför känns det som om du skriver om mig tro??!! :) Du härliga människa!

2 Iris
skriven :

Häftig blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?