Jajjemensan! Ett jättebamse hus. Jag och Lovisa och Jonas bor där och vi har en fantastisk utsikt över en vacker trädgård med damm och vackra blommor. Öppen spiiis, gym, garaaaage... Sedan är vi ofattbart förmögna dessutom! Behöver inte ens jobba, utan är hemma hela dagarna och övar upp våra färdigheter inom målning, musik, logik och träning...

Ja iallafall under nätterna. Sims 3 förtrollade mig i natt och som i trance satt jag nästintill orörlig och skapade mitt nya liv. Klockan 23.00 började min kära man lite sådar lagom gulligt att peka på mig med ett hårt finger för att påminna mig om att jag faktiskt skulle släpa mig upp i ottan och kanske därför istället skulle tänka på eventuellt godnattande istället för färg på tapeterna i låtsashallen. Två timmar senare höll jag med honom och kastade mig själv i säng.

Därför sitter jag som en säck potatis här idag... Jag var visserligen på lektionen men jag är inte helt säker på vad den handlade om. Vi broderade iallafall, det är jag ganska säker på för jag har trådbitar på kläderna. Nu ska jag sitta här som ett sömnigt garnnystan och vänta tills jag får hämta min tenta. Jag satsar 1000 simdaler på att jag inte klarat den. Har jag det ialla fall, så kanske det blir kalas på Sims i natt!!

"Varför ska man ha ett liv nä man kan fusken i Sims 3" - Citat från en opigg trådrulle av okänt årtal


RSS 2.0