Nu tändas tusen EKO- ljus

Jajamensan!! Nu när man bor såhär i parhus bland en massa andra likadana hus så faller det sig liksom mera naturligt att man måste vara med i kampen om julefriden. Det betyder att man måste ha minst en uppsättning ljus runt balkongen, minst en ljuslykta vid dörren, samt en välkomnande krans på ytterdörren som av ren juleautomatik gör så att alla förstår att här, här inne är det RIKTIGT, riktigt julefridigt!

Vi har kommit en bra bit på väg i vårt julsmyckande och för att vara förstagångs julare på egen tomt så tycker jag att vi gör ett kanonjobb! Vi har idag satt upp en sådant där ljusnät med flera hundra lampor i. Vi visste redan när vi tog upp kartongen ut Eko påsen att det här skulle gå åt skogen. Detta blev vi betydligt mera varse om när vi packar upp ljusen. Om ni inte vet hur ett sådant ljusnät ser ut så kan ni enkelt föreställa er ett ljustäcke som består av ett fiskenätsliknande trassel men små lampor i. Redan innan vi hasar ned detta täcke över balkongen och ned mot den stora enen som skall få befordras till utejulgran i år, så ser vi att två rader ljus inte alls lyser och att vi nu förmodligen måste byta ut iallafall en lampa av alla dessa tusen, nu gällde det bara att hitta vilken!!! Efter att vi provbytt femton stycken så gör min älskade man en sådan där typisk mansgrej där han kliar sig i huvudet och ruckar lite i kontakten och *hepp*!  Hans manlighet växte alltså med flera decimeter och man såg hur hans skägg genast blev grövre och rösten djupare. – Sådärja!
 

Jaja, han får väl den äran av mig för denna gång då, det är ju snart jul och så...

Resultatet av dagens ljusarrangemang blev alltså följande:

En ljusslinga med flera hundra ljus runt balkongen.
Ett stycke ljusnät över en stor en som leker julgran.
Två brinnande marschaller på gården bara så att grannarna verkligen INTE missar hur julemysiga vi är!

Ja men hallå! Se själva! Grannarna ser ju direkt olyckliga ut jämfört med oss!!! Vadå tappat konceptet av julen!? phss, fhnnsss och fnyyyys!


Suck...vi är SÅ BRA!

Puss och kram på oss!

Och juleljus på er!


Kommentarer
Postat av: mammakarin

Jo, där ser du, vi har ju alltid sagt att han är så JÄTTEHÄNDIG OCH SUPERTEKNISK.

2008-12-09 @ 14:50:50
Postat av: Mia

Blev ju jätte fint! kram

2008-12-11 @ 01:20:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0