Splittrade stämmor och svullna fingertoppar blandat med en stänk katturinJag har sjungit in våren idag... eller, ja, typ. Jag satt på balkongen och kände att jag höll på att bränna mig i solen. I ren tristress så spelade jag in några låtar. Ni får gärna lyssna här:

http://jenny.musicblogg.se/

Förövrigt så har jag idag agerat pitbullgranne och skällt så det skallat mellan knutarna här i förorten. Det gällde lösa vakthundar som skrämmer färgen av oss samt kriminella katter som bryter sig in när vi lämnar balkongdörren öppen, bara för att kissa på vårt golv och sedan lägga sig i vår soffa och dra sig. Så jag stormade hysteriskt de två metrarna till deras port och pustade och frustade… eller ja, jag plingade iallafall på dörren och förklarade vänligt men bestämt att jag minsann ringer mister polis om jag ser deras stora, aggressiva vovve springa lös ute land småbarn och minihundar igen. Det ni! Jag tror det tog skruv dessutom. För i slutet av samtalet så påstods det att tre av deras fyra (!!) katter skulle avlivas snarast och hunden skulle skänkas till en gård ute på landet nu under april. Inget dåligt resultat jag fick genom den tillrättavisningen alltså. Med den dödssiffran så är jag tacksam att jag inte föddes som efterträdare till någon hemsk diktator, något säger mig att jag skulle vara framgångsrik…

Sedan var det bara till att gå in och skura upp de avslöjande kissfläckarna som en av dessa iförbannade katter fördelat i vårt hus medans jag, intet ont anande, suttit med hörlurar och skrålat. Det kan väl i och för sig ha varit av rädsla för min skriande sång som denne ovälkomne gäst kissade på sig flera gånger på golvet... Kan ha varit...

Nåja, nu skurade jag i alla fall muntert upp dessa med ett ekande häxskratt åt denne lille gynnares förtret. Så går det när man kissar på falukorvar!

Kommentarer
Postat av: Ida

Hahaha!! Vilken läskig granne du måste vara! Hota upp dom så att dom lovar ta livet av kattkräken och skänka bort det ouppfostrade, dreglande aset som är resultatet av "en liten gullig valp" som barnen looooooooovade att gå ut med varje dag!Sen att du skrålade så att ett av dom dödsdömda odjuren tömde blåsan i ren förskräckelse måste ju ses som en bonus i hela historien!!Jag skrattar ett rått, frustande och mycket norrländskt skratt! Muhahahahahahahaha!!! Jenny Jong Il, kan det kanske vara ett bra namn? ;)

2009-04-02 @ 01:41:06
URL: http://morgonzombie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0